Ez történik a testeddel, ha minden nap iszol tejet

  • egészség
  • 2022.03.13
    18:44
  • wellandfit.hu
Te is minden nap beugrasz a kedvenc kávézódba egy nagy adag tejeskávéért? Ha gyakran iszol tejet, olvass tovább, eláruljuk, mit okoz a testedben a tej.

Pattik

A tejtermékek gyakran okoznak gyulladást a szervezetben, és így pattanásossá tehetik az arcodat. Ha úgy látod, hogy a kelleténél több aknéd van, és már nincs az a smink, ami eltakarja a csúnya duzzanatokat, tegyél egy próbát, és egy időre cseréld le a sima tejet valamilyen alternatív változatra.

Puffadás

Ha veled is előfordult már, hogy egy bögre tej elfogyasztása után rögtön a mosdóba kellett rohannod, és azt érezted, hogy mindjárt szétdurran a hasad, lehet, hogy nem bírod a tejben lévő laktózt.

Fogyás

Nyugi, azért van jópár előnye is annak, ha gyakran fogyasztasz tejet. A fehér ital ugyanis segít a zsírégetésben, de csak abban az esetben, ha vállalod, hogy mellette rendszeresen eljársz sportolni is!

Fiatalság

Oké, még messze a nyugdíj, de miért is ne tennél meg mindent azért, hogy fiatal maradj! A jó hír, hogy a jó minőségű tej fogyasztása némi D-vitaminnal vagy napfürdővel kombinálva segíthet abban, hogy megőrizd a csontjaid, izmaid erejét, feszességét és tartását.

Forrás: wellandfit.hu